Geri Dönüşüm Bebekleri, SMA'lı Bebeklerin Umuduna Dönüşsün

01.03.2024 52

Okulumuz 3/C Sınıf Öğretmeni Ümit ÇAVUŞOĞLU ve 3/C sınıfı öğrencileri hazırladıkları proje ile SMA hastası bebeklerin umudu olmayı amaçlıyor. "Sürdürebilirliğin, geri dönüşümün son derece önemli olduğunu anladığımız bu çağda, amacımız bu konuda her bireyin kendi çapında yapabilecekleri olduğunu göstermek, örnek olabilecek bir çalışma yapmaktır." sloganı ile yola çıkan 3/C sınıfı öğrencileri evde temiz ama kullanılmayan kumaş, elyaf, çorap gibi malzemeleri toplayarak projeye başladı. Şeklini ve renklerini kendi tasarladıkları bebekleri oluşturmak için çorapların içini elyaf ve kumaş parçaları ile doldurup diktiler. Dikilen bebekler sınıf etkinliği olarak satışa sunulacak ve elde edilen gelir ile SMA hastası bebekler için düzenlenen yardım kampanyalarına katılım sağlanacak.

Geri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm BebekleriGeri Dönüşüm Bebekleri