Şehit İsa Yüksel İlkokulu

Vizyon: Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Atatürk İlke İnkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Sisteminin çağdaş gelişmesinde etkili olan, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren yansımalar yapan çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasın da etkili olan insan gücünü üreten bir merkez olmaktır.

Misyon: Giresun ilinde; Milli Eğitim Sistemi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde çevresi ile birlikte ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü katkısını yapan, eğitim ve öğretim sürecine yön veren, bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimliliklerini, çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Isınma: KALORİFER/DOĞAL GAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi koordinesinde futbol, voleybol ve satranç kursları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılında etkinlikleri devam eden 4 adet E Twinning projesi vardır.

WEB - https://sehitisayuksel.meb.k12.tr

Adres - Gedikkaya mah. Şehit İsa Yüksel Sokak No 26 28100Merkez/GİRESUN

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Gedikkaya mah. Şehit İsa yüksel sokak no:26 28100-Merkez/Giresun