Su Verimliliği Seferberliği Eğitimleri

26.01.2024 56

Bireysel su verimliliği uygulamaları kapsamında günlük hayatımızdaki su kullanım alışkanlıklarında sudan en yüksek faydayı elde edecek şekilde kullanmayı hedefleyen su verimliliği uygulamaları, çevre bilincinin çocukluk çağında verilen uygulamalı ve teorik eğitimlerle sağlanabileceği düşüncesi ile okullarda Su Verimliliği Seferberliği projesi uygulanmaya başladı. Bu kapsamda okulumuz öğrencilerine yönelik Su Verimliliği Seferberliği projesi eğitim ve etkinlikleri tamamlandı. Öğrencilerimiz etkinlikler sonunda suda ayak izlerini hesaplayarak suyu verimli kullanmak için yapması gerekenleri öğrendi.

Su VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu VerimliliğiSu Verimliliği